set

Ne găsiţi şi pe:

Twitter Odnoklassniki Google+

5 idei pentru o masă de Paşte deosebită


Sărbătorile pascale se apropie, iar gospodinele din întreaga ţară intră în febra pregătirilor. Şi pentru că tu ştii cel mai bine ce îi mulţumeşte pe cei dragi, ne-am gândit că sfaturile ţi-ar putea fi de prisos. De aceea, Dr. Oetker te ajută doar cu câteva idei prin care să transformi pregătirile de Paşte într-o activitate plăcută şi amuzantă.

vopsea de oua Carmin


1. Înainte de a te apuca de gătit, îmbracă întreaga casă în decoruri de Paşte. Iepuraşi, ouă vopsite în culori felurite, cu decoruri inedite, figurine din hârtie sau carton pe care le poţi lipi în geam sau pe mobilier, toate te vor face să intri în spiritul sărbătorilor. Iar dacă ai copii, aceştia vor fi fascinaţi şi vor înţelege mai bine conceptul festiv al sărbătorii de Paşte. Îţi dăm şi un pont: Vopseaua Carmin de la Dr. Oetker îţi oferă nuanţe inedite şi decoruri originale, cu care poţi transforma ouăle în adevărate vedete ale mesei de sabatori.

Prajituri Dr.Oetker


2. Încearcă ceva diferit. Drobul, friptura de miel, cozonacul şi pasca sunt bucate tradiţionale, care nu trebuie să lipsească de pe nici o masă. Însă asta nu te oprește să îi surprinzi pe toţi cu un pic de imaginaţie. De exemplu, cartofii de la friptură pot fi înlocuiţi cu o garnitură uşoară dar gustoasă de ciuperci cu mirodenii la cuptor. Îţi poţi crea chiar propria reţetă de cozonac fraged, folosind ingrediente de la Dr. Oetker. Mai mult, alături de cozonac poţi pregăti un desert-cremă sau o prăjitură delicioasă, pe care le poţi decora într-un stil personal. Astfel, pe lângă bucatele preparate cu grijă, îi poţi surprinde pe toţi şi cu ceva original. Şi toate se pot face simplu şi rapid atunci când te bazezi pe calitatea germană a produselor Dr. Oetker.

ciocolata Dr.Oetker


3. Nu uita de ciocolată. Devenită deja o tradiție de Paşte, ea nu trebuie să lipsească din cadourile Iepuraşului. Ouăle de ciocolată primite în dar aduc zâmbetul pe buzele oricui, de la cei mici până la cei mari. De asemenea, pentru că ciocolata vine în cele mai variate forme, poți pregăti un sufleu cremos, ori un tort rafinat. Pe amândouă le poţi prepara uşor folosind ingredientele de calitate de la Dr. Oetker, ce îţi oferă garanţia rezultatelor excepţionale.

muffins de la Dr.Oetker


4. Realizează mici felicitări de Paşte pentru toţi membrii familiei. Astfel, ei se vor simţi apreciaţi şi iubiţi în prag de sărbătoare. Mai mult, dacă faci acest lucru alături de cei mici, le poţi transmite mai bine sentimentul de bucurie spirituală pe care ţi-o oferă sărbătoarea Învierii Domnului. Iar dacă vrei să le arăţi ce simţi într-un mod foarte original, o poţi face pregătind muffins-uri pufoase, decorate frumos în stilul fiecăruia. Nu ai nevoie decât de un Mix pentru Muffins şi Ornamente de la Dr. Oetker.

decor de la Dr.oetker


5. Implică-i pe cei dragi în pregătirea mesei de sărbători. Ştim că eşti atentă la detalii şi vrei ca totul să iasă perfect. Însă atunci când faceţi lucrurile împreună, sentimentul de sărbătoare a renaşterii va fi mai profund şi va crea o legătură specială între voi. Treci peste micile neîndemânări ale celor mici (şi nu numai) şi acceptă-le ca fiind parte din momentele amuzante petrecute împreună. Mai ales că atunci când găteşti cu Dr. Oetker eşti mai relaxată, având mereu garanţia calităţii şi a rezultatelor remarcabile.


Sat, Apr 13th 2013, 04:08


Trebuie să vă login înainte de a putea lăsa comentarii pe această pagină.