set

Ne găsiţi şi pe:

Twitter Odnoklassniki Google+

Primul festival de Barbecue în Chişinău!


Între 24 – 26 mai la Chişinău va avea loc o mare sărbătoare culinară – PRIMUL FESTIVAL BARBECUE – BBQ FEST’ 2013! Sloganul festivalului fiind – gustos şi vesel începem sezonul de picnic.În cadrul festivalului veţi putea gusta bineînţeles carnea preparată la foc deschis de bucătarii de la diverse restaurante şi cafenele din Chişinău. Se zice că vor fi preparate zeci de reţete din bucătării variate ale lumii. Frigăruii, costiţele şi tot felul de carne se vor servi neapărat cu bere care va fi din plin la acest festival.

La BBQ-Fest sunt invitate şi vedete, care vor găti şi ele carne la gratar. Îi veţi putea vedea pe Natalia Gordienco, Aura, Kаrizma, Cristy Rouge, Alexandru Şişchin şi alţii. În program sunt planificate şi curse de porci, show-uri, tombole zilnice cu premii, dar şi un campionat de barbecue printre amatori la care puteţi să participaţi şi Dvs.!

Pentru a participa la Campionatul orăşănesc de barbeque printre amatori este nevoie să vă înscrieţi în concurs cu echipă formată din 4 persoane, să aveţi o denumire a acesteia şi să anunţaţi ce anume veţi prepara. Găsiţi aici formularul de participare! Pe lângă plăcerea de a găti şi savura barbecue-ul aveţi şansa să câştigaţi şi invitaţii la cină de la un restaurant din capitală.

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe pagina de facebook a organizatorului - Poliproject Exhibitions.

Zilele de lucru: 24 – 26 mai
Orele de lucru: 10 00 – 22 00
Locul desfăşurării: MOLDEXPO


Thu, May 23rd 2013, 03:23


Trebuie să vă login înainte de a putea lăsa comentarii pe această pagină.