set

Ne găsiţi şi pe:

Twitter Odnoklassniki Google+

Blog


Teatrul Vinului şi Gastronomiei' 2012
Mon, Feb 20th 2012, 09:19

În perioada 22-25 februarie 2012 va avea loc ediţia a XXI-a a Expoziţiei Internaţionale Specializate a industriei vinicole «EXPOVIN Moldova’ 2012» în cadrul căreia se va desfăşura şi TEATRUL VINULUI ŞI GASTRONOMIEI' 2012. Expoziţia va avea loc la CIE «Moldexpo» unde este invitată toată lumea pasionată de arta vinului şi a gastronomiei.

În pavilionul Nr. 2 al CIE MOLDEXPO vor fi plasate 26 standuri a celor mai importante companii vinicole din Moldova, efectuate în acelaşi design. Standurile deschise, colorate şi funcţionale au destinaţia tehnică de a soluţiona una din sarcinile expoziţiei – de a demonstra tot spectrul larg al producţiei vinicole moldoveneşti şi de a oferi oportunitatea de degustare. Anume degustarea – este cuvîntul-cheie al proiectului Teatrul Vinului şi Gatronomiei’ 2012, care este destinat spre dezvoltarea culturii con
Mai mult...


Un nou concurs cu premii de la Orhei-Vit - Dulceaţa Vita
Tue, Feb 7th 2012, 13:52

În perioada 8 februarie – 8 martie 2012 înscrie reţete culinare de dulceţuri şi gemuri sau bucate preparate cu folosirea acestora pe PoftaBuna.md şi câştigă un set de gemuri şi dulceţuri Vita cadou!Pentru a participa în concurs este necesar să înscrii cel puţin o reţetă cu tematica dulceţuri şi gemuri şi să faci menţiunea „Pentru CONCURS: Dulceaţa Vita” la secţiunea „Despre reţetă”. Reţetele participante la concurs vor fi incluse în cartea de bucate Concurs: Dulceaţa Vita precum şi într-o mapă pentru votare pe reţeaua de socializare facebook unde reţetele cu cele mai multe aprecieri „Like” vor fi premiate.

Primii 5 participanţi
Mai mult...


Câte un calendar fiecărui bucătar de pe PoftaBuna.md!
Sat, Dec 24th 2011, 02:15

Pentru anul care vine vă bucurăm cu un mic cadou din partea noastră - un calendar de la PoftaBuna.md pentru anul 2012. Acesta are un design inovator - este compact (format A5) şi se lipeşte cu magnet de frigider, are 12 file - câte una pentru fiecare luna unde veţi găsi şi recomandarea de bucate pentru fiecare lună în parte, conţine QR code pentru a vă transfera rapid la reţete!Sperăm să vă placă!

Calendarul îl vor putea primi toţi cei înregistraţi pe site care au cel puţin o reţetă la activ. Dacă eşti înregistrat pe site - grăbeştete să înscrii o reţetă proprie şi noi îţi facem cadou acest calendar superb.
P.S.: Calendarul îl vei putea ridica din Chişinău la data şi ora anunţată sau dacă se solicită îl vom expedia prin poştă.

P.P.S: Îndemnăm utilizatorii să participe cu reţete şi adaptări propri
Mai mult...


PoftaBuna.md anunţă un concurs cu premii de la Dr.Oetker
Sun, Nov 20th 2011, 13:46

În perioada 20 noiembrie – 24 decembrie 2011 trimite reţete culinare pentru produse de patiserie, copturi, dulciuri şi alte mâncăruri care necesită ingrediente din gama Dr.Oetker (praf de copt, drojdie, gelatină, amidon, gelfix, sare de lămâie, esenţe şi arome pentru patiserie, creme, zahăr vanilat, zahăr-pudră, budincă, cacao, îngheţată, jeleu etc) şi câştigă un set de produse de la Dr.Oetker cadou!Primii zece participanţi ce vor avea cele mai multe reţete înscrise vor primi un set de produse ce include:
praf de copt Dr.Oetker
drojdie Dr.Oetker
gelatină Dr.Oetker
esenţă de vanilie Dr.Oetker
zahăr vanilat Dr.Oetker
praf pentru jeleu Dr.Oetker
praf de budincă Dr.Oetker
praf pentru desert CremeOle Dr.Oetker
praf de spumă pentru deserturi Dr.Oetker
cremă pentru prăjituri Dr.Oetker
cremă Tiramisu Dr.Oetker
Ciocco Latte Dr.Oetker

Pentru a
Mai mult...


Sărbătoarea Artei culinare la expoziţia SHOPS & RESTAURANTS 2011
Thu, Nov 10th 2011, 04:03

V-am poftit la Moldexpo pe 1-4 noiembrie, la expoziţia SHOPS & RESTAURANTS 2011 în cadrul căreia s-a desfăşurat Campionatul Gastronomic Internaţional Moldova 2011 şi s-a fixat un nou record gastronomic la prepararea mămăliguţei. Iar acum vă prezentăm un mic rezumat despre cele întîmplate şi văzute.Deschiderea oficială a evenimentelor s-a derulat într-o atmosferă de sărbătoare emoţionantă. În scena au fost invitaţi dl Octavian Calmîc, Viceministrul Economiei al Republicii Moldova, dl Arcadie Andronic, Directorul general al CIE Moldexpo, dna Elena Ciobanu, preşedintele Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova, dl Mihail Moşcovici, Directorul general al companiei MGM, partenerul evenimentului, dl Gissur Gudmundsson (Islanda), preşedintele Asociaţiei Mondiale a Bucătarilor Şefi (WACS), oaspetele de onoare al Campionatului, dl Pan
Mai mult...


Se anunţă o promoţie pentru RESTAURANTE
Fri, Nov 4th 2011, 09:26

Portalul PoftaBuna.md anunţă o promoţie specială pentru restaurantele şi cafenele din Moldova:

Orice companie ce prestează servicii de alimentaţie publică în R.Moldova care se înregistrează pe site şi publică 2 reţete din meniul lor va fi înscrisă GRATUIT pe pagina-directoriu a restaurantelor! Pe pagină va fi publicată denumirea şi logoul localului, sloganul împreună cu o scurtă descriere a specificului restaurantului, adresa şi informaţiile de contact. Primele 3 restaurante care postează cel puţin 2 reţete vor primi ca PREMIU şi un loc pentru baner pe PoftaBuna.md timp de 2 luni! Banerul va conţine 25% din vizualizări şi va avea dimensiunea de 300x250px.


Reţetele înscrise de restaurante împreună cu imaginile acestora vor participa la un concurs întitulat "Preferinţa Publicului". Concursul se va desfăşura online prin intermediul reţelei de socializare facebook, iar câştigător va fi
Mai mult...


Arta culinară la expoziţia SHOPS & RESTAURANTS 2011
Mon, Oct 31st 2011, 07:22

În perioada 1-4 noiembrie, la Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO se vor desfăşura cele mai importante evenimente gastronomice ale anului – a III-a ediţie a Campionatului Internaţional de Gastronomie şi a V-a ediţie, aniversară, a Expoziţiei Internaţionale Specializate de echipamente, tehnologii şi servicii pentru unităţile de alimentaţie publică şi comerţ SHOPS & RESTAURANTS 2011.

Organizator: CIE "MOLDEXPO" SA
Co-organizatori: Ministerul Economiei al Republicii Moldova, Asociaţia Culinarilor Catering Moldova
Parteneri: F. P. C. MGM S.R.L., Aeroport Catering SA
Suport informaţional: revista BusinessClass, ziarul Панорама, portalul AllMoldova-AllFun, portalul Poftă bună.

Ediţia aniversară a expoziţiei SHOPS & RESTAURANTS 2011 se va desfăşura în formatul inedit al Campionatului-Expoziţie, şi anume Campionatului Interna
Mai mult...


Concurs cu premii: 10 pungi de pânză pentru bucătari!
Mon, Aug 15th 2011, 05:03

Vrem să premiem bucătarii noştri care contribuie cu reţete culinare pe acest site. E un mod de a spune mulţumesc celor care au găsit timp şi au depus efort în a împărtăşi din cunoştinţe culinare şi combinaţii gastronomice.

Facem CADOU aceste 10 pungi din pânză - produse din stofă ecologică şi biodegradabilă în speranţa că astfel vom contribui şi noi la un mediu mai curat şi mai puţin poluat de plastic. Punga se poate folosi pentru cumpărături alimentare sau dacă vă place o puteţi purta zi de zi. Această punga de pânză produsă special pentru noi este spaţioasă şi are şi un buzunar mare în faţă unde este imprimat logo-ul PoftaBuna.md. Cadoul nostru este confecţionat din material rezistent şi este conceput pentru a fi folosit o perioadă îndelungată de timp.Condiţiile concursului:

Cum să adaugi o reţetă nouă pe PoftaBuna.md
Thu, Jul 21st 2011, 11:54

Doreşti să contribui şi tu cu una din reţetele tale delicioase la colecţia de reţete culinare pe PoftaBuna.md?
Urmează aceşti 7 paşi simpli şi ţine cont de regulile noastre:

1. Introdu adresa de email şi parola pentru autentificare. Dacă nu ai încă un cont creat o poţi face chiar acum aici.

2. Verifică mai întâi dacă nu există deja o reţetă asemănătoare înscrisă. Dacă reţeta ta se aseamănă lasă mai degrabă o recenzie la acea reţetă decât să introduci o reţetă la fel.

3. Fă click pe "+REŢETĂ" din meniul de sus sau "Adaugă reţetă" din meniul contului tău şi completează toate câmpurile obligatorii marcate cu steluţă roşie. ATENŢIE: Vei avea nevoie de cel puţin o imagine cu dimensiunea minimă a laturii de 168px.

4. Selectează corect categoria reţete
Mai mult...


Google caută deja şi reţete culinare
Tue, Mar 15th 2011, 13:27

O noutate bună pentru bucătari şi gourmanzi vine de la Google. Motorului de căutare va avea o nouă funcţie de filtrare a rezultatelor - doar reţete culinare! Puteţi selecta ingredientele dorite sau nedorite, timpul de preparare sau chiar caloriile ce le conţin bucatele.

Pentru moment această opţiune este disponibilă doar utilizatorilor din SUA şi Japonia, dar se promite că în scurt timp va fi pusă în funcţiune şi pentru restul lumii.


Mai mult...


precedentă
1 | 2 | 3
următoare