set

Ne găsiţi şi pe:

Twitter Odnoklassniki Google+

Jeleu de lapte

Raportează


1 din 2 Imagini Ioana

2 din 2 Imagini Ioana
Încarcă imagine
de: Ioana
Înscris la:  Dulciuri
Vizualizări:  10526 vizualizări
Pregătire ingrediente:  120 minute
Timp de gătit:  15 minute

Informaţii

Complexitatea reţetei: simplă
Originea bucătăriei: 
Porţii: 1
Despre reţetă: Pentru concurs "Dr.Oetker" - o rețetă simplă dar delicioasă!

Ingrediente

  • 100ml lapte
  • 2 lingurițe zahăr
  • 1 linguriță gelatină
  • zahăr vanilat
  • apă fiartă

Mod de preparare

 

Înmuiați gelatina într-o linguriță de apă fiartă la temperatura camerei.  Dați în fiert laptele și amestecați în el zahărul obișnuit împreună cu zahărul vanilat. Introduceți soluția de gelatină înmuiată și amestecați încontinuu pentru a dizolva complet gelatina până compoziția dă în clocot.

 

Clătiți formele pentru gelatină cu apă și turnați în ele compoziția pentru jeleu. Lăsați să se răcească și amplasați la rece în frigider până se prinde bine. Se poate orna cu fructe sau ciocolată. Poftă bună!

Recenzii

de : Laranutarina pe 2013-03-14 08:38:30
Arata foarte gustos si ii fix ca pe acets sait. http://yamr.ru/2010/03/12/panna-kotta-s-malinoj/
de : stas pe 2011-12-30 13:44:41
trebuia sa scrii corect , caci sa facut totul brinza
de : Sergius pe 2011-12-23 00:58:12
Seamănă cu PannaCotta la înfăţişare.

/reteta-culinara/jeleu-de-lapte">