set

Ne găsiţi şi pe:

Twitter Odnoklassniki Google+

Placinte cu cîrnăciori afumaţi

Raportează


1 din 1 Imagini ecaterina
Încarcă imagine
de: Ecaterina
Înscris la:  Panificaţie
Vizualizări:  2113 vizualizări
Pregătire ingrediente:  20 minute
Timp de gătit:  30 minute

Informaţii

Complexitatea reţetei: medie
Originea bucătăriei: 
Porţii: nespecificat
Despre reţetă: Pentru CONCURS: Dr.Oetker

Ingrediente

Pentru aluat:
300ml lapte acru
2 ouă
50g unt
1 linguriţă rasă de sare
1 ling. miere
1 praf de copt Dr.Oetker (eu mai pun apx. 5-7g drojdie proaspătă)
făină

 

Mod de preparare

 

Aluatul se face ca pentru plăcinte.

 

Se întinde o foaie de aluat pe făină de apx. 0,7-1 cm. Se pune cîrnaţul afumat şi se răsuceşte. Întretăiem nu pîna la capăt aluatul împreună cu cîrnăciorii, pe o parte la stînga, pe cealaltă la dreapta. Ungem cu ou și coacem la rola la 180 grade pînă la rumenire!

La fel putem proceda cu aluat de foietaj sau alt aluat preferat!

 

Recenzii

de : Cezara pe 2011-12-11 16:13:12
Am incercat si eu reteta, cu aluat de foietaj si a iesit foarte buna. Am folosit si seminte de susan si in presurate pe deasupra si astfel s-au primit si aratoase.

/reteta-culinara/placinte-cu-cirnaciori-afumati">