set

Ne găsiţi şi pe:

Twitter Odnoklassniki Google+

Salată cu ţelină şi piept de pui

Raportează


1 din 1 Imagini Cezara
Încarcă imagine
de: Cezara
Înscris la:  Salate
Vizualizări:  4959 vizualizări
Pregătire ingrediente:  30 minute
Timp de gătit:  15 minute

Informaţii

Complexitatea reţetei: simplă
Originea bucătăriei: 
Porţii: 4
Despre reţetă: 

Ingrediente

250g rădăcină de ţelină

250g piept de pui

2 mere mari

300g maioneză

1 ceapă mică

1 frunză de dafin

sare, piper negru boabe

500ml apă

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucăţi mari şi se fierbe în apă împreună cu frunza de dafin, ceapa, cîteva boabe de piper negru şi puţină sare. Când este fiert este scos din bulion şi lăsat să se răcească. Dacă lăsaţi pieptul de pui pînă se răceşte în bulion, el va deveni mai suculent.

 

Rădăcina de ţelină se curăţă şi se dă prin răzătoare. Merele se taie cubuleţe. Pieptul de pui se rupe fâşii cu mâinile. Se amestecă toate componentele cu maioneză şi se sărează după gust. Poate fi servită îndată şi se păstrează la frigider doar pentru câteva ore.

Nici o recenzie nu a fost adăugată încă

/reteta-culinara/salată-cu-ţelină-şi-piept-de-pui">