set

Ne găsiţi şi pe:

Twitter Odnoklassniki Google+

Supă cremă de sfeclă roşie

Raportează


1 din 1 Imagini Vika
Încarcă imagine
de: Vika
Înscris la:  Supe
Vizualizări:  1597 vizualizări
Pregătire ingrediente:  35 minute
Timp de gătit:  35 minute

Informaţii

Complexitatea reţetei: simplă
Originea bucătăriei: 
Porţii: nespecificat
Despre reţetă: 

Ingrediente

1 sfeclă roşie

1 ţelină rădăcină

1 ceapă

4 linguri ulei

600 ml apă

nucşoară, sare, zeamă de lămîie

Mod de preparare

Tocăm mărunt ceapa şi o înăbuşim în 4 linguri de apă şi ulei. Adăugăm apoi ţelina şi sfecla tocate mărunt, curăţate şi spălate în prealabil. Se sotează 3-4 min, se stinge totul cu apă şi se lasă să fiarbă 20-25 min. Cu ajutorul unui blender pasăm legumele pînă obţinem o supă cremoasă de sfeclă. Se potriveşte gustul cu sare, nucşoară şi zeamă de lămîie. Se serveşte cu pesmeţi şi smîntînă, dacă nu e post.

Nici o recenzie nu a fost adăugată încă

/reteta-culinara/supă-cremă-de-sfeclă-roşie">