set

Ne găsiţi şi pe:

Twitter Odnoklassniki Google+

Urechiuşe cu caşcaval

Raportează


1 din 1 Imagini Ioana
Încarcă imagine
de: Ioana
Înscris la:  Panificaţie
Vizualizări:  2352 vizualizări
Pregătire ingrediente:  30 minute
Timp de gătit:  15 minute

Informaţii

Complexitatea reţetei: simplă
Originea bucătăriei: 
Porţii: nespecificat
Despre reţetă: 

Ingrediente

  • 250g aluat din foietaj
  • 50g caşcaval
  • ulei

 

Mod de preparare

Aluatul se dezgheaţă (nu se recomandă în cuptor cu microunde) şi se aşterne pe masa presurată cu puţină făină. Pe deasupra aluatului se rade caşcavalul. Se rulează aluatul şi se îndoaie colţurile în interior. Ruloul format se taie în bucăţi de aproximativ 1,5-2 cm grosime.

 

Urechiuşile se aranjează pe o tavă de copt în prealabil unsă cu ulei. Se coc timp de 15-20 minute, până când devin rumeni şi fărâmicioşi.

Recenzii

de : Cezara pe 2011-09-07 08:10:44
O reţetă foarte reuşită. Eu am făcut umplutura din caşcaval cu puţină brânză de oi şi a căpătat un gust deosebit. Chiar e bună invenţie foietajul!
de : ina pe 2011-09-06 02:23:43
cg

/reteta-culinara/urechiuşe-cu-caşcaval">