set

Ne găsiţi şi pe:

Twitter Odnoklassniki Google+

Recenziile pentru Bucatarul-Sef


de Bucatarul-Sef pe 2011-12-23 00:54:24
Mulţumim pentru această reţetă clasică de pe meleagurile noastre!
de Bucatarul-Sef pe 2011-12-23 00:53:13
Reţetă demnă de un bucătar-şef!
de Bucatarul-Sef pe 2011-12-19 07:13:36
Simplu şi sănătos!
de Bucatarul-Sef pe 2011-12-11 12:54:01
Nu ştiam de secretul de la Galina Blanca - merită de încercat. O mică remarcă însă - "bantuleţilor" li se mai spune în română "fundiţe" sau la italieni - "farfalle" - şi vine de la fluturaşi.
de Bucatarul-Sef pe 2011-12-11 12:38:51
Arată a fi un adevărat deliciu!
de Bucatarul-Sef pe 2011-12-11 12:29:55
O reţetă care mi-a captivat atenţia, cu prima ocazie o încercăm şi noi!
de Bucatarul-Sef pe 2011-09-10 03:30:27
Un ursuleţ foarte simpatic! Denumirea "Pooh-Tagea" probabil se datorează lui?
de Bucatarul-Sef pe 2011-07-29 07:30:25
Iată şi un filmuleţ video cu o interpretare asemănătoare dar simplificată a acestei reţete:
de Bucatarul-Sef pe 2011-07-25 07:15:12
Am scos imaginea iniţială preluată de Ioana pentru această reţetă. Mimmi, mulţumim pentru reţetă şi imagine şi te invităm să contribui cu reţetele tale şi aici.
de Bucatarul-Sef pe 2011-07-13 15:04:21
PIŞCÓT, pişcoturi, s. n. Produs de patiserie obţinut prin coacerea unui aluat moale şi pufos făcut din făină, ouă şi zahăr, având de obicei o formă alungită, subţiată la mijloc şi îngroşată la capete. – Din magh. piskóta.

MASCARPÓNE s. n. preparat din lapte prins; specialitate de brânză italienească. (< it. mascarpone)
1 | 2