Opțiuni de imprimare:

Salată de pui cu sos de răchițele

Randamente1 porțieTimp de preparare15 minute

Dacă vă întrebați la ce se poate folosi acel sos de răchițele pe care l-am pregătit, iată o idee - Salată de pui cu sos de răchițele. Apropo, răchițelele le mai numesc unii merișoare. Rețeta sosului de răchițele poate fi găsită aici.

 1 piept de pui
 4 tbsp ulei de măsline
 2 cepe roșii
 200 gr mix de salate
 1 castravete
 25 gr răchițele uscate
 1 limetă
 sare
 100 gr sos de răchițele
1

Se taie fiecare jumătate a pieptului de pui orizontal, se asezonează cu jumătate din uleiul de măsline și sare, și se rumenește pe fiecare parte într-o tigaie nonaderentă. Când este gata se scoate într-o farfurie și se lasă să se răcească. Răcit, tăiem fâșii fiecare bucată de piept.

2

Ceapa se taie peștișori și se prăjește ușor în restul de ulei. Castravetele se taie în două, i se îndepărtează semințele și se taie felii.

3

Combinăm fâșiile de carne, ceapa, castravetele, frunzele de salată și răchițelele uscate. Stropim cu sosul de răchițele amestecat cu sucul limetei. Servim îndată.

Informații nutriționale

0 porții

Mărime porție