Opțiuni de imprimare:

Soleancă

Randamente4 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Soleancă

 300 gr mușchi de vită
 1 ceapă
 4 căței de usturoi
 3 castraveți murați
 2 roșii
 4 linguri de pastă / suc de tomate
 200 gr salam afumat
 200 gr mușchi afumat de porc
 100 gr șuncă de vită
 1 cutie mică de măsline fără sâmbure
 lămâie
 mărar
1

Tăiem cubulețe carnea de vită și o punem la prăjit într-un ceaun cu capac.

2

Adăugăm ceapa tăiată mărunt și usturoiul pisat, atunci când carnea și-a schimbat culoarea și a lăsat suc.

3

Peste 10 minute adăugăm castraveții murați și roșiile tăiate cubulețe. Amestecăm bine, după 5 minute adăugăm și pasta de tomate.

4

Peste 7 minute aruncăm în ceaun și toate salamurile afumate tăiate cubulețe.

5

Lăsăm să se îmbine toate aromele pentru aproximativ 5 minute după care adăugăm apa fiartă (2 litri) și lăsăm să fiarbă pentru maxim 20 minute.

6

Când e gata adăugăm sare, piper, condimente.

7

La servire, în fiecare farfurie, peste supă se pune câte o felie de lămâie, câteva măsline și se presoară cu mărar tocat mărunt. La dorință, se adaugă și câte o lingură de smântână.

Informații nutriționale

Porții 4