Somonul se curăță (să nu conțină oase) și se taie bucățele mărunte.
Smântâna se bate până se face frișcă.
Verdețurile (ceapa verde, pătrunjelul și mărarul) se mărunțesc și se amestecă împreună cu frișca și brânzica topită într-un bol. Se adaugă somonul, sare și piper proaspăt macinat după gust.
Se servește ca aperitiv sau gustare rece împreună cu pâine sau crackere. Frișca poate fi înlocuită cu maioneză. Mai puteți experimenta și adăuga ingrediente suplimentare pentru a opține noi nuanțe de gust: măsline, muștar sau ardei grași (nu le încercați pe toate o data!)
Ingrediente
Indicații
Somonul se curăță (să nu conțină oase) și se taie bucățele mărunte.
Smântâna se bate până se face frișcă.
Verdețurile (ceapa verde, pătrunjelul și mărarul) se mărunțesc și se amestecă împreună cu frișca și brânzica topită într-un bol. Se adaugă somonul, sare și piper proaspăt macinat după gust.
Se servește ca aperitiv sau gustare rece împreună cu pâine sau crackere. Frișca poate fi înlocuită cu maioneză. Mai puteți experimenta și adăuga ingrediente suplimentare pentru a opține noi nuanțe de gust: măsline, muștar sau ardei grași (nu le încercați pe toate o data!)