5 idei pentru o masă de Paște deosebită Ⓟ

Sărbătorile pascale se apropie, iar gospodinele din întreaga țară intră în febra pregătirilor. Și pentru că tu știi cel mai bine ce îi mulțumește pe cei dragi, ne-am gândit că sfaturile ți-ar putea fi de prisos. De aceea, Dr. Oetker te ajută doar cu câteva idei prin care să transformi pregătirile de Paște într-o activitate plăcută și amuzantă.

1. Înainte de a te apuca de gătit, îmbracă întreaga casă în decoruri de Paște. Iepurași, ouă vopsite în culori felurite, cu decoruri inedite, figurine din hârtie sau carton pe care le poți lipi în geam sau pe mobilier, toate te vor face să intri în spiritul sărbătorilor. Iar dacă ai copii, aceștia vor fi fascinați și vor înțelege mai bine conceptul festiv al sărbătorii de Paște. Îți dăm și un pont: Vopseaua Carmin de la Dr. Oetker îți oferă nuanțe inedite și decoruri originale, cu care poți transforma ouăle în adevărate vedete ale mesei de sabatori.

2. Încearcă ceva diferit. Drobul, friptura de miel, cozonacul și pasca sunt bucate tradiționale, care nu trebuie să lipsească de pe nici o masă. Însă asta nu te oprește să îi surprinzi pe toți cu un pic de imaginație. De exemplu, cartofii de la friptură pot fi înlocuiți cu o garnitură ușoară dar gustoasă de ciuperci cu mirodenii la cuptor. Îți poți crea chiar propria rețetă de cozonac fraged, folosind ingrediente de la Dr. Oetker. Mai mult, alături de cozonac poți pregăti un desert-cremă sau o prăjitură delicioasă, pe care le poți decora într-un stil personal. Astfel, pe lângă bucatele preparate cu grijă, îi poți surprinde pe toți și cu ceva original. Și toate se pot face simplu și rapid atunci când te bazezi pe calitatea germană a produselor Dr. Oetker.

3. Nu uita de ciocolată. Devenită deja o tradiÈ›ie de Paște, ea nu trebuie să lipsească din cadourile Iepurașului. Ouăle de ciocolată primite în dar aduc zâmbetul pe buzele oricui, de la cei mici până la cei mari. De asemenea, pentru că ciocolata vine în cele mai variate forme, poÈ›i pregăti un sufleu cremos, ori un tort rafinat. Pe amândouă le poți prepara ușor folosind ingredientele de calitate de la Dr. Oetker, ce îți oferă garanția rezultatelor excepționale.

4. Realizează mici felicitări de Paște pentru toți membrii familiei. Astfel, ei se vor simți apreciați și iubiți în prag de sărbătoare. Mai mult, dacă faci acest lucru alături de cei mici, le poți transmite mai bine sentimentul de bucurie spirituală pe care ți-o oferă sărbătoarea Învierii Domnului. Iar dacă vrei să le arăți ce simți într-un mod foarte original, o poți face pregătind muffins-uri pufoase, decorate frumos în stilul fiecăruia. Nu ai nevoie decât de un Mix pentru Muffins și Ornamente de la Dr. Oetker.

5. Implică-i pe cei dragi în pregătirea mesei de sărbători. Știm că ești atentă la detalii și vrei ca totul să iasă perfect. Însă atunci când faceți lucrurile împreună, sentimentul de sărbătoare a renașterii va fi mai profund și va crea o legătură specială între voi. Treci peste micile neîndemânări ale celor mici (și nu numai) și acceptă-le ca fiind parte din momentele amuzante petrecute împreună. Mai ales că atunci când gătești cu Dr. Oetker ești mai relaxată, având mereu garanția calității și a rezultatelor remarcabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.