Tagliatelle cu panna și somon afumat

AutorPoftaBuna.md
DificultateIntermediar

Dacă aveți timp limitat și/sau așteptați oaspeți puteți opta pentru pregătirea acestui fel de mâncare. Foarte delicios, rafinat și place tuturor 🙂

Randamente2 porții
Timp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute
 320 gr tagliatelle cu ou (tăiței lați)
 120 gr somon afumat
 150 gr panna (smântână)
 2 tsp ulei de măsline
 1 ceapă
 100 ml apă
 sare
  piper
 pătrunjel
1

Se taie ceapa și somonul felii subțiri.

2

Se ia o tigaie de dimensiuni medii, se toarnă uleiul și apa. Se pune ceapa și se lasă la foc mic până capătă culoare.

3

Se adaugă fîșiile de somon și se coace timp de 2 minute amestecând cu o lingură de lemn.

4

Apoi se adaugă panna (smântâna) și se fierbe timp de 5 minute, amestecăm în continuare.

5

Se fierb tăițeii în apă sărată. După ce au fiert se scurg și se toarnă în tigaia cu somon, ceapă și smântână.

6

Cu o lingură de lemn se amestecă totul bine și se adaugă sare și piper după gust. La dorință se adaugă și pătrunjel tocat mărunt. Gata de servire. Poftă bună!

ShareTweetSave

Ingrediente

 320 gr tagliatelle cu ou (tăiței lați)
 120 gr somon afumat
 150 gr panna (smântână)
 2 tsp ulei de măsline
 1 ceapă
 100 ml apă
 sare
  piper
 pătrunjel

Indicații

1

Se taie ceapa și somonul felii subțiri.

2

Se ia o tigaie de dimensiuni medii, se toarnă uleiul și apa. Se pune ceapa și se lasă la foc mic până capătă culoare.

3

Se adaugă fîșiile de somon și se coace timp de 2 minute amestecând cu o lingură de lemn.

4

Apoi se adaugă panna (smântâna) și se fierbe timp de 5 minute, amestecăm în continuare.

5

Se fierb tăițeii în apă sărată. După ce au fiert se scurg și se toarnă în tigaia cu somon, ceapă și smântână.

6

Cu o lingură de lemn se amestecă totul bine și se adaugă sare și piper după gust. La dorință se adaugă și pătrunjel tocat mărunt. Gata de servire. Poftă bună!

Tagliatelle cu panna și somon afumat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.