Primul festival de Barbecue în Chișinău!

Între 24 – 26 mai la Chișinău va avea loc o mare sărbătoare culinară – PRIMUL FESTIVAL BARBECUE – BBQ FEST 2013! Sloganul festivalului fiind – gustos și vesel începem sezonul de picnic.

În cadrul festivalului veți putea gusta bineînțeles carnea preparată la foc deschis de bucătarii de la diverse restaurante și cafenele din Chișinău. Se zice că vor fi preparate zeci de rețete din bucătării variate ale lumii. Frigăruii, costițele și tot felul de carne se vor servi neapărat cu bere care va fi din plin la acest festival.

La BBQ-Fest sunt invitate și vedete, care vor găti și ele carne la gratar. Îi veți putea vedea pe Natalia Gordienco, Aura, Karizma, Cristy Rouge, Alexandru Șișchin și alții. În program sunt planificate și curse de porci, show-uri, tombole zilnice cu premii, dar și un campionat de barbecue printre amatori la care puteți să participați și Dvs.!

Pentru a participa la Campionatul orășănesc de barbeque printre amatori este nevoie să vă înscrieți în concurs cu echipă formată din 4 persoane, să aveți o denumire a acesteia și să anunțați ce anume veți prepara. Găsiți aici formularul de participare! Pe lângă plăcerea de a găti și savura barbecue-ul aveți șansa să câștigați și invitații la cină de la un restaurant din capitală.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook a organizatorului – Poliproject Exhibitions.

Zilele de lucru: 24 – 26 mai
Orele de lucru: 10 00 – 22 00
Locul desfășurării: MOLDEXPO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.