Vinete „Limba soacrei”By PoftaBuna.mdTagliatelle cu panna și somon afumatBy PoftaBuna.mdDacă aveți timp limitat și/sau așteptați oaspeți puteți opta pentru pregătirea acestui fel de mâncare. Foarte delicios, rafinat și place tuturor 🙂Ciorbă rădăuțeanăBy PoftaBuna.mdColega de serviciu a adus rețeta din Bucovina.SoleancăBy PoftaBuna.mdSupă de pește (uha)By PoftaBuna.mdSupa de pește (uha) se poate prepara din orice tip de pește de apă dulce: crap argintiu (tolstolob), caras, șalău, biban, lin, păstrăv etc. În același timp se pot folosi mai multe tipuri de pește concomitent. De asemenea se pot utiliza toate părțile din pește, inclusiv capul. Diversitatea rețetelor de uha este foarte mare. Specific însă pentru toate este faptul că supa trebuie gătită la foc foarte mic pentru a-i păstra limpezimea. Screwdriver CocktailBy PoftaBuna.mdSos de somonBy PoftaBuna.md