Vă prezentăm o variantă primăvăratică de salată de linte, uşor de preparat şi numaidecât delicioasă. Poftă bună!
Se fierbe lintea timp de 15 minute (maximum 20 minute dacă preferaţi ca boabele să fie mai moi), după care îndată se scurge bine de apă şi se lasă să se răcească.
Se toacă verdeaţa, se scurge zeama de la lămâie şi, în sfârşit, se amestecă toate ingredientele. Se mai potriveşte de sărat şi se serveşte îndată.
P.S. Lintea verde de tip puy este cel mai gustos tip de linte verde. Puteţi încerca şi varianta cu linte decorticată roşie, dar aveţi grijă să nu o fierbeţi mai mult de 10 minute, că se face piure.
Ingrediente
Indicații
Se fierbe lintea timp de 15 minute (maximum 20 minute dacă preferaţi ca boabele să fie mai moi), după care îndată se scurge bine de apă şi se lasă să se răcească.
Se toacă verdeaţa, se scurge zeama de la lămâie şi, în sfârşit, se amestecă toate ingredientele. Se mai potriveşte de sărat şi se serveşte îndată.
P.S. Lintea verde de tip puy este cel mai gustos tip de linte verde. Puteţi încerca şi varianta cu linte decorticată roşie, dar aveţi grijă să nu o fierbeţi mai mult de 10 minute, că se face piure.