Dacă vă întrebați la ce se poate folosi acel sos de răchițele pe care l-am pregătit, iată o idee - Salată de pui cu sos de răchițele. Apropo, răchițelele le mai numesc unii merișoare. Rețeta sosului de răchițele poate fi găsită aici.

Se taie fiecare jumătate a pieptului de pui orizontal, se asezonează cu jumătate din uleiul de măsline și sare, și se rumenește pe fiecare parte într-o tigaie nonaderentă. Când este gata se scoate într-o farfurie și se lasă să se răcească. Răcit, tăiem fâșii fiecare bucată de piept.
Ceapa se taie peștișori și se prăjește ușor în restul de ulei. Castravetele se taie în două, i se îndepărtează semințele și se taie felii.
Combinăm fâșiile de carne, ceapa, castravetele, frunzele de salată și răchițelele uscate. Stropim cu sosul de răchițele amestecat cu sucul limetei. Servim îndată.
Ingrediente
Indicații
Se taie fiecare jumătate a pieptului de pui orizontal, se asezonează cu jumătate din uleiul de măsline și sare, și se rumenește pe fiecare parte într-o tigaie nonaderentă. Când este gata se scoate într-o farfurie și se lasă să se răcească. Răcit, tăiem fâșii fiecare bucată de piept.
Ceapa se taie peștișori și se prăjește ușor în restul de ulei. Castravetele se taie în două, i se îndepărtează semințele și se taie felii.
Combinăm fâșiile de carne, ceapa, castravetele, frunzele de salată și răchițelele uscate. Stropim cu sosul de răchițele amestecat cu sucul limetei. Servim îndată.