Tăiem cubulețe carnea de vită și o punem la prăjit într-un ceaun cu capac.
Adăugăm ceapa tăiată mărunt și usturoiul pisat, atunci când carnea și-a schimbat culoarea și a lăsat suc.
Peste 10 minute adăugăm castraveții murați și roșiile tăiate cubulețe. Amestecăm bine, după 5 minute adăugăm și pasta de tomate.
Peste 7 minute aruncăm în ceaun și toate salamurile afumate tăiate cubulețe.
Lăsăm să se îmbine toate aromele pentru aproximativ 5 minute după care adăugăm apa fiartă (2 litri) și lăsăm să fiarbă pentru maxim 20 minute.
Când e gata adăugăm sare, piper, condimente.
La servire, în fiecare farfurie, peste supă se pune câte o felie de lămâie, câteva măsline și se presoară cu mărar tocat mărunt. La dorință, se adaugă și câte o lingură de smântână.
Ingrediente
Indicații
Tăiem cubulețe carnea de vită și o punem la prăjit într-un ceaun cu capac.
Adăugăm ceapa tăiată mărunt și usturoiul pisat, atunci când carnea și-a schimbat culoarea și a lăsat suc.
Peste 10 minute adăugăm castraveții murați și roșiile tăiate cubulețe. Amestecăm bine, după 5 minute adăugăm și pasta de tomate.
Peste 7 minute aruncăm în ceaun și toate salamurile afumate tăiate cubulețe.
Lăsăm să se îmbine toate aromele pentru aproximativ 5 minute după care adăugăm apa fiartă (2 litri) și lăsăm să fiarbă pentru maxim 20 minute.
Când e gata adăugăm sare, piper, condimente.
La servire, în fiecare farfurie, peste supă se pune câte o felie de lămâie, câteva măsline și se presoară cu mărar tocat mărunt. La dorință, se adaugă și câte o lingură de smântână.