Tartă cu mere și iaurt, se gătește rapid și este absolut delcioasă!

Curățăm și tăiem merele felioare.
Preparăm aluatul mixând iaurtul, ouăle, uleiul și zahărul.
Urmează făina și bicarbonatul.
Adăugăm merele.
Amestecăm și turnăm compoziția în tava de copt, eventual unsă cu unt sau tapetată cu hârtie de copt. Cele din silicon nu necesită nici o tratare preventivă.
Coacem la 180 grade 30-40 minute.
Puteți încerca varianta cu făină integrală sau combinația mere-pere.
Aluatul e bun și pentru brioșe.
Ingrediente
Indicații
Curățăm și tăiem merele felioare.
Preparăm aluatul mixând iaurtul, ouăle, uleiul și zahărul.
Urmează făina și bicarbonatul.
Adăugăm merele.
Amestecăm și turnăm compoziția în tava de copt, eventual unsă cu unt sau tapetată cu hârtie de copt. Cele din silicon nu necesită nici o tratare preventivă.
Coacem la 180 grade 30-40 minute.
Puteți încerca varianta cu făină integrală sau combinația mere-pere.
Aluatul e bun și pentru brioșe.