Tamara Șchopu despre diverse frunze de salată și cum se consumă

Recent Tamara Șchopu – nutriționist, fermier ecologic și fondator EtnoGastronomica, a realizat un scurt video despre unele varietăți de verdețuri și modul în care acestea pot fi consumate. Mai jos vedeți postarea integrală unde Tamara vorbește despre varza kale, urzică, mangold, spanac, rucola, diverse varietăți de frunze de salată, și salvie aromată.

Dacă vă doriți o asemenea pungă de verdețuri, dar și alte produse extraordinare de la EcoLocal Farmers Market Moldova le puteți comanda online de pe pagina proiectului EcoLocal LA CUTIE. Pentru moment aveți posibilitatea de a alege una din cele 3 cutii disponibile, oricare din ele având verdețuri incluse. Prețurile încep de la 400 lei cu livrare inclusă și este și opțiune vegană.

Voi ce salate și cum le consumați? Comentează mai jos!

Sursa foto/video: Tamara Șchiopu / Facebook

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.