Un nou concurs cu premii de la Orhei-Vit – Dulceața Vita

În perioada 8 februarie – 8 martie 2012 înscrie rețete culinare de dulcețuri și gemuri sau bucate preparate cu folosirea acestora pe PoftaBuna.md și câștigă un set de gemuri și dulcețuri Vita cadou!

Pentru a participa în concurs este necesar să înscrii cel puțin o rețetă cu tematica dulcețuri și gemuri și să faci mențiunea „Pentru CONCURS: Dulceața Vita” la secțiunea „Despre rețetă”. Rețetele participante la concurs vor fi incluse în cartea de bucate Concurs: Dulceața Vita precum și într-o mapă pentru votare pe rețeaua de socializare facebook unde rețetele cu cele mai multe aprecieri „Like” vor fi premiate.

Primii 5 participanți, rețetele cărora vor acumula cele mai multe aprecieri „Like”, vor primi CADOU un set de produse marca comercială Vita ce include:

Dulceață de Struguri
Dulceață de Pere
Dulceață de Gutui
Dulceață de Aronie
Gem de Caise
Gem de Piersici
Gem de Prune

Concursul este valabil pentru persoanele din Republica Moldova și România. Doritorii pot participa la concurs cu mai multe rețete, numărul acestora fiind nelimitat. Premiile, însă, sunt limitate la un set per participant. Câștigătorii vor fi anunțați pe 9 martie 2012. Detaliile referiotare la data și locul în care vor putea fi ridicate premiile se va comunica suplimentar fiecărui câștigător.

P.S.: Nu se acceptă rețetele copiate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.