Într-o postare recentă, nutriționista și fondatorul EtnoGastronomica – Tamara Șchiopu povestea despre diverse frunze de salată și cum se consumă. Iar astăzi a distribuit o nouă postare video relizată direct de la ferma ecologică din Marea Britanie în care ne vorbește câte puțin despre condimentele proaspete ce pot fi culese direct din grădină: combinația Bouquet garni, compus din cimbrișor, pătrunjel și frunze de dafin; ierburile de țară compuse din pătrunjel, rozmarin, cimbru, oregano, maghiran și busuioc; mentă și sosul de mentă și cum se folosește de Paște, tarhon, salvie.
Unele mirodenii proaspete de la ecoVazon precum salvia și cimbrișorul vor fi în cutiile de Paște de la EcoLocal Farmers Market Moldova pe care le puteți comanda online de pe pagina proiectului EcoLocal LA CUTIE. Pentru moment aveți posibilitatea de a alege una din cele 3 cutii disponibile, iar prețurile încep de la 400 lei cu livrare inclusă și există și opțiune vegană.
Voi cum folosiți mirodeniile proaspete și care sunt preferatele voastre? Comentează mai jos!
Sursa foto/video: Tamara Șchiopu / Facebook