Concurs cu premii: 10 pungi de pânză pentru bucătari!

Vrem să premiem bucătarii noștri care contribuie cu rețete culinare pe acest site. E un mod de a spune mulțumesc celor care au găsit timp și au depus efort în a împărtăși din cunoștințe culinare și combinații gastronomice.

Facem CADOU aceste 10 pungi din pânză – produse din stofă ecologică și biodegradabilă în speranța că astfel vom contribui și noi la un mediu mai curat și mai puțin poluat de plastic. Punga se poate folosi pentru cumpărături alimentare sau dacă vă place o puteți purta zi de zi. Această punga de pânză produsă special pentru noi este spațioasă și are și un buzunar mare în față unde este imprimat logo-ul PoftaBuna.md. Cadoul nostru este confecționat din material rezistent și este conceput pentru a fi folosit o perioadă îndelungată de timp.

Condițiile concursului:

  • 1. Top 10 utilizatori înregistrați pe PoftaBuna.md ce au cele mai multe rețete înscrise vor primi CADOU câte o pungă de pânză fiecare. Topul este alcătuit automat conform numărului de rețete înscrise și poate fi vizualizat aici.
  • 2. La concurs poate participa orice utilizator înregistart pe PoftaBuna.md care înscrie rețete și dorește să primească CADOU – punga de pânză.
  • 3. Rețetele înscrise pe site sunt aprobate de administrator și trebuie să fie rețete proprii. Nu se acceptă rețetele copiate! Chiar dacă vă inspirați din alte surse – descrieți cum exact preparați voi acest fel de mâncare!
  • 4. Pungile de pânză oferite cadou vor putea fi ridicate la Chișinău.
  • 5. Concursul se desfășoară timp de o lună și jumătate începând de astăzi 15 august 2011 și va fi finalizat pe 30 septembrie 2011 prin anunțarea rezultatelor concursului .
  • 6. Câștigatorii desemnați vor fi anunțați prin email-ul folosit la înregistrare și vor avea la dispoziție 1 săptămână pentru a răspunde și concretiza când și cum ridică premiul. În cazul când timp de 1 săptămână nu vom primi un răspuns premiul va fi oferit următorului participant în top.

Succese!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.