Deseori ne rămân paste pentru a doua zi și mie de fapt îmi place să las câteva paste pentru a putea pregăti dimineața un mic dejun gustos și sățios. Nucșoara e obligatorie, face diferența!
Pastele fierte se rumenesc în puțin ulei pe tigaie.
Se resoară cu nucșoară rasă, piper roșu iute și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă și se are grijă să nu se lipească pastele de tigaie sau să capete textură prea tare.
Se adauga bucăți de telemea, fie de vacă, fie de oi sau mix.
Se presoara cu Cheddar ras și se lasă sub capac pentru câteva minute până se topește bine.
Se servește cald, poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Pastele fierte se rumenesc în puțin ulei pe tigaie.
Se resoară cu nucșoară rasă, piper roșu iute și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă și se are grijă să nu se lipească pastele de tigaie sau să capete textură prea tare.
Se adauga bucăți de telemea, fie de vacă, fie de oi sau mix.
Se presoara cu Cheddar ras și se lasă sub capac pentru câteva minute până se topește bine.
Se servește cald, poftă bună!