Paste rumenite cu cașcaval

AutorSergiu Turcanu
DificultateÎncepător

Deseori ne rămân paste pentru a doua zi și mie de fapt îmi place să las câteva paste pentru a putea pregăti dimineața un mic dejun gustos și sățios. Nucșoara e obligatorie, face diferența!

ShareTweetSave
Randamente2 porții
Timp de pregătire2 minuteTimp de preparare8 minuteTimp total10 minute
 150 gr Paste fierte
 100 gr Telemea
 20 gr Cașcaval Cheddar sau alt cașcaval bun de topit
 Nucșoară
 Piper roșu
 Piper negru
1

Pastele fierte se rumenesc în puțin ulei pe tigaie.

2

Se resoară cu nucșoară rasă, piper roșu iute și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă și se are grijă să nu se lipească pastele de tigaie sau să capete textură prea tare.

3

Se adauga bucăți de telemea, fie de vacă, fie de oi sau mix.

4

Se presoara cu Cheddar ras și se lasă sub capac pentru câteva minute până se topește bine.

5

Se servește cald, poftă bună!

Ingrediente

 150 gr Paste fierte
 100 gr Telemea
 20 gr Cașcaval Cheddar sau alt cașcaval bun de topit
 Nucșoară
 Piper roșu
 Piper negru

Indicații

1

Pastele fierte se rumenesc în puțin ulei pe tigaie.

2

Se resoară cu nucșoară rasă, piper roșu iute și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă și se are grijă să nu se lipească pastele de tigaie sau să capete textură prea tare.

3

Se adauga bucăți de telemea, fie de vacă, fie de oi sau mix.

4

Se presoara cu Cheddar ras și se lasă sub capac pentru câteva minute până se topește bine.

5

Se servește cald, poftă bună!

Paste rumenite cu cașcaval

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.