Caută rețete

00Ciorbă de fasoleBy Bivol CezaraDeși diversitatea alimentelor de post pare săracă (îndeosebi în zilele când ne hotărâm să postim) întotdeauna este interesant să descoperim rețete noi, din aceleași produse binecunoscute, dar îmbinate într-un ansamblu nou care trezește noi asociații gustative, delicioase.
00Supă de pește (uha)By PoftaBuna.mdSupa de pește (uha) se poate prepara din orice tip de pește de apă dulce: crap argintiu (tolstolob), caras, șalău, biban, lin, păstrăv etc. În același timp se pot folosi mai multe tipuri de pește concomitent. De asemenea se pot utiliza toate părțile din pește, inclusiv capul. Diversitatea rețetelor de uha este foarte mare. Specific însă pentru toate este faptul că supa trebuie gătită la foc foarte mic pentru a-i păstra limpezimea.
10Chili con carneBy Bivol CezaraRețeta originală este destinată pentru prepararea sosului picant Chili con carne. O mică modificare, însă, a transformat-o într-o supă deosebită, cu o compoziție diferită de cea tradițională. Bărbații cu siguranță o vor aprecia - fiecare lingură de supă ce o sorbesc conține carne. În același timp supa nu este una greoaie, fapt apreciat și de femei.